Podle štítku: datlový sirup

Datlový sirup vzniká smícháním a mixováním kvalitních sušených datlí s vodou. Vzniklá přírodní šťáva se koncentruje na požadovanou hustotu. Vzniká tak voňavý, hustý a tmavý sirup s charakteristickou chutí datlí, který je vhodný jako sladidlo. Datlový sirup se běžně používá k ochucování chladných i teplých jídel či nápojů. Patří mezi zdravější alternativu klasického cukru. Mimo chutného sladidla je i významným zdrojem vitamínů a minerálů.

Banánové lívance bez mouky: Dietní a zdravé

Klasické lívance jsou už nuda. Pohankové, z ovesných vloček, špaldové, celozrnné, žitné, rýžové, ječné, pořád jsou to lívance na jejichž přípravu potřebujete mouku. Co takhle je zkusit jednou jinak? A dokonce s minimálním počtem surovin! Stačí jeden banán a dvě …

Přečíst více »