Podle štítku: podmáslí

Podmáslí – nebo také cmar – je produkt, který vzniká při stloukání másla, nebo případně i kysáním mléka či smícháním mléka s pravým podmáslím. Jedná se tedy o mléčný výrobek, který obsahuje řadu kvalitních bílkovin, vitamínů (A, B) a minerálních látek (vápník a lecitin, železo, hořčík, fosfor, draslík, zinek). Podmáslí je výborné do palačinkového těsta, do vaflí nebo třeba lívanců. Ze slaných variant pak chutná jako základ zálivky na salát nebo jako přísada do některých omáček.

Ředkvičkové smoothie z podmáslí – recept

Jakýkoli smoothie nápoj má jednu obrovskou výhodu. Pokaždé chutná jinak, vždy podle toho, jak si jej právě namícháte. Nemusíte dodržovat jen tradiční recepty z ovoce a zeleniny, ale různým experimentům se žádné meze nekladou. Pokud se smoothie již zabydlelo u …

Přečíst více »