Laskonky patří do klasické nabídky téměř každé cukrárny. Křehký zákusek plněný lahodným krémem se jen rozplývá na jazyku. Když upečete laskonky menší velikosti, můžete mít další druh vánočního cukroví. Někdo vyrábí laskonky z ořechů, jiný z kokosu. Každá varianta má …
Přečíst více »Išelské cukroví: Nejlepší recept, který pochází z naší staré rodinné kuchařky
Išelské cukroví nesmí o Vánocích chybět podobně jako vanilkové rohlíčky, nebo linecká kolečka. Nádherně se vyjímá na slavnostně nazdobeném podnose a chutná naprosto božsky. Není divu, že ze stolu mizí vždy jako první. U nás doma se na išelské cukroví …
Přečíst více »Vánoční kokosové raw kuličky chutnají jako známé Raffaello
Máte rádi Raffaello? Tu lahodnou sladkou kokosovou kuličku rozplývající se na jazyku? Já ji nikdy nedokážu odolat. I když je ale Raffaello svojí chutí úžasné, přeci jen je to samý cukr. Proto mám pro vás mnohem zdravější verzi, která je …
Přečíst více »