Pad thai nejsou jen tak obyčejné nudle. To vám řekne každý milovník asijské kuchyně. Tento legendární thajský pokrm je pro mne vždy sázka na jistotu. Jídlo je hotové během chvilky a na pánvi nic nezbyde. Tradiční recept počítá s rýžovými …
Přečíst více »Konjakové fettuccine se žampiony: Dodají tělu minimum kalorií
Těstoviny patří často mezi velmi oblíbené pokrmy. Jsou chutné a časově nenáročné na přípravu. Mají v sobě ale plno sacharidů, a tak se do redukčního jídelníčku příliš nehodí. Když však sáhnete po jejich odlehčené verzi, vůbec se jim nemusíte vyhýbat. …
Přečíst více »Jídelníček na hubnutí břicha pomůže odstranit zásoby tuku
Nejproblematičtější místo, které umí výborně odolávat snahám o úbytek tuku, je břicho. Je to bohužel partie, na které jsou nadbytečná kila strašně moc vidět. Velmi snadno je lze nabrat, ale celkem složité je se jich pak trvale zbavit. A v některých …
Přečíst více »Poke bowl z konjakové rýže: Hubnutí vám půjde mnohem lépe
Poké bowl lahodí oku i chuti. Krásná pestrobarevná miska je plná zdravých surovin. Existuje nespočet způsobů, jak ji připravit. A žádný není špatný. Co byste řekli na super odlehčenou verzi s minimem kalorií? Pokud si hlídáte sacharidy, je to pokrm …
Přečíst více »Recenze: Slim Pasta – těstoviny vyrobené z konjaku
Těstoviny mají něco do sebe. Vůbec si nedovedu představit, že bych je měla vyřadit z běžného jídelníčku. Talíř špaget nebo penne rozhodně patří mezi moje oblíbené pokrmy. Jenomže klasické těstoviny z bílé mouky nejsou pro štíhlou linii právě ideální. Téměř …
Přečíst více »Hubnutí bez hladu a s dobrou náladou. První výsledky už do 5 dnů
Jste rozladěni, protože jste opět po ránu nemohli dopnout kalhoty? A přitom právě teď potřebujete vklouznout do nádherných popelkových šatů nebo vystavit své tělo slunečním paprskům na pláži? Začít držet hladovku nebude zrovna tím šťastným řešením, může vám způsobit velké …
Přečíst více »Jak uchovat bylinky na zimu?
Žádné vaření se neobejde bez bylinek, chuťově dokážou pozvednout i jinak obyčejné pokrmy. Nejen polévkám dodají příjemnou vůni. Obohatí rizoto, těstoviny, zvýrazní pečené maso, ryby, omáčky. Jak si je ale nejlépe uchovat na zimu, aby neztratily letní vůni a chuť? …
Přečíst více »