Usmažit doma krásný kulatý koblížek není žádná věda. Chce to jen správně zadělat těsto a držet se několika jednoduchých pravidel. Uvidíte, že se podaří hned napoprvé. Domácí koblihy budou vždy chutnější, než ty z pekárny. Plněné marmeládou, vanilkovým nebo čokoládovým …
Přečíst více »Recenze Dr.Protect Detox Pack: Jak účinně pročistit organismus?
Detoxikace pomáhá tělu lépe se zbavit škodlivých látek. Toxiny omezují správné fungování organismu a negativně působí na celé tělo. Usazují se v jednotlivých orgánech a tkáních a v konečném důsledku mohou oslabit imunitní systém. Lidské tělo je pak více náchylné …
Přečíst více »Fitness Snickers shake: Chutná jako legendární tyčinka!
Dovedete si představit život úplně bez snickersky? Tyčinka z mléčné čokolády plněná nugátem, karamelem a praženými arašídy je velkým pokušením. Jen se zdravým životním stylem nejde příliš dohromady. Já mám ale skvělé řešení! Co takhle zkusit zdravější verzi a připravit …
Přečíst více »Domácí nadýchané donuty: Umíte je správně připravit?
Klasické české koblihy plněné marmeládou známe všichni. Nádherně voní rumem a běžně si je dáváme k svačině. Co takhle jednou zkusit koblihy trochu jinak? V oblíbených amerických seriálech se každý policista s chutí zakousne do koblihy s dírou uprostřed. …
Přečíst více »Olej z lískových ořechů – recenze
Každý jistě zná lískové oříšky. Jsou součástí různých zdravých dezertů, čokolády, zmrzliny, raw cukroví a nebo dobře poslouží třeba i jako zobání k televizi. Málokdo už ale ví, že z plodů lísky seté se vyrábí také lískový olej, který se …
Přečíst více »Recenze: ES BIO kokosový olej
Mezi rostlinnými oleji se v posledních letech stal kokosový olej velmi populární a jeho příznivci na něj nedají dopustit. Co je na něm tak mimořádného? Kokosový olej pochází z kokosové palmy, která je vysoce ceněna pro své hojivé vlastnosti a …
Přečíst více »Rybí tuk Möller’s: Recenze a můj měsíční test
Také ve vás rybí tuk vzbuzuje nepříjemnou vzpomínku z dětství? Každý den jsem musela nekompromisně spolknout jednu lžičku. Vyhnout se tomu prostě nedalo. Tu nepříjemnou rybí pachuť si pamatuji dodnes. A věřím, že v tom nejsem sama. Přestože rybí tuk …
Přečíst více »Jak uchovat bylinky na zimu?
Žádné vaření se neobejde bez bylinek, chuťově dokážou pozvednout i jinak obyčejné pokrmy. Nejen polévkám dodají příjemnou vůni. Obohatí rizoto, těstoviny, zvýrazní pečené maso, ryby, omáčky. Jak si je ale nejlépe uchovat na zimu, aby neztratily letní vůni a chuť? …
Přečíst více »