Podle štítku: nízkokalorické potraviny

Nízkokalorické potraviny jsou vhodné nejen pro ty, kdo právě drží dietu. Jedná se o potraviny, které mají menší energetickou hodnotu. Zároveň však mají schopnost tělo zasytit (především ty bohaté na kvalitní bílkoviny). Jsou to například různé druhy zeleniny a ovoce, některé obiloviny, klíčky, mnoho druhů netučných ryb, také drůbež a podobně. Některé potraviny se se sníženým množstvím energie i vyrábí (méně sacharidů, méně tuků), jako například jogurty, tvaroh, sýry atd.

Jak nejlépe zhubnout a spálit tuky?

Ptáte se, jak nejlépe zhubnout? Na jednoduchou otázku zní jednoduchá odpověď: cvičením  a zdravou stravou. Ono se to hezky řekne, ale víte vůbec, co se za těmito dvěma pojmy skrývá? Nevíte jak začít, co dělat, abyste dosáhli své vytoužené postavy? …

Přečíst více »