Podle štítku: polévka

Polévka je obvykle prvním chodem oběda nebo večeře. Z výživového hlediska plní důležitou roli v příjmu důležitých vitamínů a živin, a především při doplnění tekutin. Polévky se podávají většinou v teplé formě, mají schopnost rychlého zahřátí těla. Polévky se připravují například jako masové nebo zeleninové vývary, zpracované do krémové podoby, s přídavkem těstovin nebo rýže a podobně. Polévky mohou často nahradit i hlavní jídlo.

Lehká brokolicová polévka se špenátem, co zasytí

Krémová polévka z rozmixované zeleniny patří do každého zdravého fitness jídelníčku. Brokolicová se špenátem je jednou z možných variant. Výtečně chutná, krásně zahřeje a na dlouho zažene hlad. Její příprava je opravdu rychlá. Naprosto ideální pro všechny, kdo se snaží …

Přečíst více »