Podle štítku: avokádo

Avokádo je ovocný plod hruškovice přelahodné. Je významným zdrojem vlákniny, bílkovin, prospěšných mononenasycených tuků, draslíku, hořčíku, manganu, vitamínu B, E a také C. Zralý plod má tmavozelený až černý povrch, vnitřek je měkký a světležlutý. Avokádo je výborné do salátů, pomazánek, do smoothies i třeba na tousty. Výborně chutná, navíc může pomáhat snižovat cholesterol v krvi a tlumí zvýšenou chuť k jídlu.

Recenze: Odšťavňovač Sencor SJE 1005

Naléváte si k snídani sklenici ovocného džusu? Já si bez něj už ráno ani nedokážu představit. Pořádná nálož vitamínů mne nakopne na celý den. Už jste se ale někdy zamysleli nad tím, jak svému tělu jednoduše a rychle dopřát opravdu …

Přečíst více »