Podle štítku: rýže

Rýže je oblíbená obilovina, jejíž původ bychom hledali v tropických oblastech (především v Asii, Africe či Austrálii). Patří mezi nejčastěji využívané přílohy jídel celého světa. Obsahuje škrob (energie pro tělo), bílkoviny (svalový růst a regenerace), vlákninu (navozuje pocit sytosti a zlepšuje trávení a funkci trávícího systému), vitamíny a minerály. Patří mezi dietní a zdravé potraviny. Typy rýže – klasická, basmati, z konjaku, jasmínová a podobně.

Jak zhubnout bez masa? Takhle…

Naprosté vyloučení masa z jídelníčku neznamená, že automaticky zhubnete. Pokud jinak  na talíři zůstane vše při starém, fungovat to nebude. Přesto ale za určitých podmínek může přijít očekávaný efekt. Chcete prozradit, co má společného rostlinná strava s hubnutím? Vyloučení masa …

Přečíst více »