Podle štítku: citron

Citron je ovoce – plod citronovníku, který má vejcovitý tvar i velikost. Plody mohou být světle zelené až do žluta, jsou typické výrazně kyselou chutí. Tu způsobuje velké množství kyseliny askorbové a citronové. Citrony jsou tak nositeli vitamínu C, ale i vitamínu A, B a řady minerálů. Šťáva z citronů se využívá jako přírodní okyselovadlo, především do nápojů. Citronovník pochází ze subtropického podnebí, ale při pokojových teplotách (doma nebo ve skleníku) lze pěstovat i u nás.

Jak zhubnout břicho přes noc: Chytře a snadno!

Hubnutí je velká dřina, vyžaduje spoustu disciplíny, odříkání a námahy. Nejhůře se hubne právě v oblasti břicha, kde se velmi často ukládá nejvíce tuku. Jelikož lidské tělo spaluje tukové zásoby rovnoměrně po celém těle, chvíli prostě trvá, než odbouráte tuk …

Přečíst více »